Miten tämä toimii?

Valitse verkkokaupastamme teeman ja kuvauksen perusteella itsellesi tai läheisellesi sopiva runo – yksi tai lukuisia. Avattava runo on kaunis, painettu, A4-kokoinen paperi, joka taitellaan kirjekuoreksi. Ostettuasi runot me pistämme ne postiin. Kirjoitamme osoitteen joko itse runoon tai toimitamme runot kirjekuoressa.

Q: Kenen kirjoittamia runot ovat?
A: Myymme suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia runoja. Suurin osa runoista on julkaistuja, mutta julkaisemme myös ennen julkaisematonta runoutta.

Q: Saanko lukea tilaamani runon ennen lähetystä?
A: Itse runon paljastamme kokonaisuudessaan vain Klassikot-kategoriassa. Saat kuitenkin tietää jokaisen runon julkaisuvuoden ja runoilijan nimen. Varoitamme kuvauksessa, jos runossa on mukana jotakin arkaluontoista. Värikoodien avulla osaat varoa seuraavia asioita: rakkaus, kuolema ja moderni runous. Löydät myös runot, jotka ovat myös lasten ymmärrettävissä 🙂 Tutustu runokoodistoomme täällä.

Q: Milloin tilaamani runo on perillä?
A: Lähetyspäivämme ovat maanantai ja keskiviikko. Sunnuntaina kello kuuteen mennessä tilatut runot lähetetään maanantaina ja ne ovat perillä tiistaina tai keskiviikkona, tiistaina kello kuuteen mennessä tilatut runot lähetetään keskiviikkona ja ne ovat perillä torstaina tai perjantaina. Ellet mainitse tiettyä lähetyspäivää tilauksessa, lähtee runo matkaan heti seuraavana lähetyspäivänä.

Q: Tietääkö vastaanottaja keneltä runo on?
A: Kyllä! Kirjoitamme lähettäjän nimen aina runon sisälle.

Q: Voinko tähdätä toimituksen tiettyyn päivään?
A: Kirjoita kommenttikenttään milloin toivoisit runon olevan perillä. Toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan. Voit hyvin tilata runon tällä viikolla ja määrittää lähetyksen vasta seuraavalle viikolle. Juhlahetkille, kuten ystävänpäivälle ja äitienpäivälle, meillä on yleensä erilliset tarkat lähetyspäivät.

Q: APUA! Tilauksessani on virhe. Mitä minä nyt teen?
A: Ei hätää! Lähetä sähköposti: info@avattava.fi

Q: Mitä runon kanteen isoilla kirjaimilla kirjoitettu sana merkitsee?
A: Sana on poimittu itse runosta ja kiteyttää mielestämme runosta jotakin olennaista.

Q: Entä jos haluan ostaa ja lähettää monta runoa kerralla, mutta voin antaa kassalla vain yhden osoitteen?
A: Kirjoita vastaanottajan osoitteet ja runojen nimet erillisiin osoitekenttiin tilausta tehdessäsi.

Q: Saako runoilija työstään varmasti korvauksen?
A: Ehdottomasti. Se on meille hyvin tärkeää. Maksamme tekijänoikeusmaksut kahdesti vuodessa.

Q: Miten myynnissä olevat runot valitaan?
A: Avattava myy hyviä, kauniita ja sykähdyttäviä runoja. Runot valitaan ajankohtaisen ja kiinnostavan teeman ympäriltä.

Q: Entä jos en halua lähettää vaan ojentaa runon itse?
A: Kaupassamme voit määritellä vastaanottajan osoitteen. Jos haluat antaa runon itse, määrittele itsesi vastaanottajaksi ja kirjoita lisätietokenttään, että aiot ojentaa runon. Silloin lähetämme sen sinulle erillisessä kuoressa, emmekä liimaa siihen ikäviä postimerkkejä tai muuta tarpeetonta. Runonipussa saat useamman runon edulliseen kappalehintaan.

Q: Sisältääkö hinta postimaksun?
A: Kyllä.

Q: Haluaisin lähettää tietyn runon ystävälleni, onko se mahdollista?
A: Kirjoita meille viesti, niin selvitämme, josko suosikkirunosi saataisiin valikoimaamme.

Runokauppamme on perustettu maaliskuussa 2016 ja toimii jo melkoisen sujuvasti. Kehitämme toimintaamme kuitenkin jatkuvasti, sillä haluamme, että asiakkaillamme on mahdollisimman mukavaa. Kaikkea palautetta arvostetaan ja hellitään. Lähetä meille kehitysideoita ja muuta palautetta osoitteeseen: info@avattava.fi

Anna jotakin avattavaa!