Sopivan runon valitseminen

Lue runon kuvaus ja käytä hyödyksi laatimiamme koodeja! Klikkaa palloa nähdäksesi kunkin kategorian tällä hetkellä valikoimassa olevat runot.

 

Tämä runo sopii kaikille

Näitä runoja voi antaa oikeastaan kenelle vain. Ne keskittyvät tarkkailemaan ympäröivää maailmaa ilman sen suurempia emotionaalisia tai yhteiskunnallisia kannanottoja. Ne ovat siis ihan ok! Runoina ne voivat silti olla ylimaallisia, hurmaavia ja villejä!

 


Lapsetkin lukevat runoja

Lapsetkin lukevat runoja! Keltaisella merkityt runot sopivat lapsille, sillä niissä ei tapahdu mitään kauheaa tai omituista, eivätkä ne ole sudokuun verrattava pulmatehtävä. Nämä runot eivät kuitenkaan ole varsinaisia lastenrunoja tai -loruja ja soveltuvat siksi ehdottomasti myös aikuisille.

 


Moderni runo!

Näissä runoissa saattaa olla yllättäviä rivinvaihtoja, ylimääräisiä välimerkkejä ja sanoja, joita ei ole olemassa. Ne vaativat välillä useamman lukukerran, ennen kuin keriytyvät auki. Uskallatko tilata modernin runon? Harkitse vielä!

 


Runossa esiintyy romantiikkaa

Valitse sydämellä merkitty runo, kun haluat lähettää jotain omalle rakkaallesi. Niissä esiintyy romantiikkaa joko pieniä tai suuria määriä. Toisaalta kaverikin ansaitsee välillä romantiikkaa, vaikka sinä sen lähettäisitkin! Tilaa myös itselle. 🙂

 


Kuolema mainitaan tässä runossa

Mustan merkin  runoissa mainitaan kuolema. Kuolema ei ole aina surullinen asia, vaan voi toimia myös näyttämönä elämälle. Harkitse kuitenkin, jos vastaanottajalla on elämässään vaikea hetki kuolemaan liittyen. Voit kysyä meiltä runon yksityiskohdista ja sopivuudesta tilanteeseen osoitteessa info@avattava.fi.

 


Eroottinen runo

Huh! Nämä runot piilotetaan korkealle kirjahyllyyn. Eivät ne välttämättä niin kauhean eroottisia ole, mutta varoitamme kuitenkin. Älä osta näitä Elviira-tädille – riippuen tietysti Elviira-tädistä!

 


 

Tämä on Avattava-ensijulkaisu! Tätä runoa et löydä mistään muualta 🙂