Runo laulu äitienpäivä
Vaaleanvioletti_avattu

Laulu – Runo linnuista ja aamuista

6,00 

Jokainen, joka on keväällä tai varhaiseen kesäaikaan aamusella astunut ulos, tietää mistä tässä runossa on kysymys. Runoa lukiessa on sula mahdottomuus sulkea korvansa. Herkän jylisevä runo sopii hyvin onnittelurunoksi tai hyväntuuliseksi tervehdykseksi kenelle tahansa. Jos lähetät runon onnittelurunona, kirjoita lisätietokenttään oma tervehdyksesi ja juhlapäivän päivämäärä, niin tähtäämme runon perille oikeaan aikaan.

Runo on Kirsi Kunnaksen kirjoittama ja vuodelta 1980.

Tämä runo sopii kaikille

Tämä runo sopii lapsille

Tämä runo sopii kaikille, myös lapsille, eikä sisällä suurempia emotionaalisia tai yhteiskunnallisia kannanottoja. Runo on ilahduttava ja hyväntuulinen, mukavasti kiinni elämässä.

Varastossa

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!