AVATTAVA_RUNO_HÖYHENPAITA

HÖYHENPAITA – Runo kesän laulajasta

6,00 

Aaro Hellaakosken runo vuodelta 1943 vie lukijan kesän suloisimpien hetkien siipien havinaan. Hyppää oksalle, lennä kesäyöhön ja laula kaunein laulusi tänä kesänä. Niin tekee myös höyhenpaita!

Tämä runo sopii kenelle tahansa kesää ja elämää rakastavalle. Runo on intohimoinen elämän ylistys ja omiaan luettavaksi valoisassa kesäillassa järvimaiseman äärellä. Runo sopii tietysti myös kaikille lintujen ystäville.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 50 (Tuote)Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!