Ystävänpäiväruno
AvattavaOy_helmi2017-1879AvattavaOy_helmi2017-1895RakkausrunoAvattavaOy_helmi2017-1921

Iloinen ystävän Runokuu – kahvilla tai ilman

20,00 25,00 

Runokuu koostuu aina neljästä runosta, jotka toimitetaan vastaanottajalle viikon välein. Tämän iloisen Runokuun ensimmäisen runon mukaan voidaan paketoida 100 gramman paketti Mokkamestareiden herkullista Ystävänkahvia. Valitse vain valikosta vaihtoehto KAHVILLA 🙂 Runokuu on ihana lahja myös sellaisenaan.

Tämä Runokuu sisältää neljä myönteistä ja iloista runoa. Runot sopivat niin ystävälle kuin puolisollekin.

Runokuu sisältää runot SINÄ, YSTÄVÄ, HYMY ja IHANUUS.

Poista

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Runokuun runot (4 kpl) postitetaan neljänä peräkkäisenä keskiviikkona ja ne ovat perillä torstaina tai perjantaina. Runokuu on hyvä tapa nauttia itse runoudesta ja tutustua uusiin runoilijoihin sekä oiva lahjaidea kenelle tahansa. Kirjoita viestikenttään, jos haluat Runokuun alkavan juuri tiettynä perjantaina. Tässä Runokuussa on mukana 100 gramman paketti Mokkamestareiden Ystävänkahvia.

Mokkamestareiden Ystävänkahvin paahtoaste on 1/5. Ainesosat: Kahvi ja aromit. Valmistusohje: Valmista maustekahvi sellaisenaan niin saat parhaan tuloksen. Annostussuositus: yksi kahvimitta kuppia kohden. Säilytysohje: Avaamaton pakkaus säilyy parasta ennen merkintään asti, käytä avattu pakkaus noin 3 viikon kuluessa. Säilytys viileässä, kuivassa ja valolta suojattuna. Mokkamestareiden maustekahvit ovat sokerittomia ja laktoosittomia.

Anna jotakin avattavaa!

Lisätiedot

Kahvilla vai ilman?

KAHVILLA, ILMAN