Jouluruno - Hämärä
jouluruno_hamara_avattavaLassi Nummen joulurunot AvattavaAvattava joulurunot

Hämärä – Runo joulukuusen valossa

6,00 

Joulukuusen valossa.

Illan hämärtyessä hohtaa metsänvihreä joulukuusi omaa salaista valoaan. Ikiaikaista viisautta asuu sen hiljaisessa ja rauhallisessa olomuodossa. Runo on hiljainen ja tyyni – se pysäyttää hetkeksi kiirehdinnästä äkillisesti stressaantuvat perheenäidit, joululahjojen valinnan kanssa kamppailevat isät ja malttamattomina sinkoilevat sukulaiset. Anna joulukuusen kauneuden tulla kotiin runon muodossa jo ennen joulua.

Lähetä tämä ihastuttava jouluruno joulukuusen tuoksusta huumaantuville luontoihmisille ja niille, jotka näkevät asioiden sisäisen kauneuden.

Runo on vuodelta 1987.

Tämä runo sopii kaikille

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 35 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!