Jouluruno - Valonsäde
jouluruno_valonsadeLassi Nummen joulurunot Avattava

Valonsäde – Runo lapsen joulusta

6,00 

Runo lapsen joulusta

Tämän runon säkeisiin on pusertunut yksi keskittynyt hetki, täydellisesti kesken liikkeen pysähtynyt kuva, kaunis kuin joulu itse. Joulu on lapsille tärkeä juhla, mutta joskus siinä tärkeintä voi olla jokin niin yksinkertainen ja arkinen asia, ettei sitä edes huomaa, ellei pysähdy tarkastelemaan sen suuruutta. Katsoessamme lapsia, näemme oman lapsuutemme, itsemme ja historian.

Valonsäde sopii lapsiperheille ja kaikille, jotka ovat itse joskus olleet lapsia. Ja kaikille, jotka sytyttelevät kynttilöitä 🙂

Tämä runo on Avattavan joulurunoista herkin ja koskettavin.

Runo on vuodelta 1987.

Muista myös jouluinen runokuu sekä joulurunoniput.

Tämä runo sopii kaikille

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 37 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!