Jouluruno - Vilske
jouluruno_vilske_avattavaLassi Nummen joulurunot AvattavaAvattava joulurunot

Vilske – Runo joulun iloisesta hälinästä

6,00 

Runo joulun iloisesta hälinästä

Joulukuu on kuukausista ihanin. Silloin saa kääriä paketteihin salaisuuksia, levittää kotiin joulun tuoksua ja puuhakkaan päivän päätteeksi fiilistellä joulua villasukissa. Tässä runossa joulu rakastaa juuri heitä, jotka heittäytyvät siihen. Runo ottaa avosylin luokseen kaikki ne, jotka aloittavat jouluostosten teon aivan tolkuttoman varhain ja joita välillä jouluttaa kesäkuussakin.

Runossa on iloa, energiaa, vauhtia ja huumoria, mutta se on myös kaunis kuva joulun tohinan antamasta aidosta lämmöstä.

Tämä runo on hilloajille, askartelijoille ja heille, joille joulu on lahjojen antamisen ilojuhlaa. Toisaalta runon voi katsoa myös seuraavan joulutouhua sivusta, ymmärtäväisen lempeästi.

Runo on vuodelta 1987.

Muista myös jouluinen runokuu sekä joulurunoniput.

Tämä runo sopii kaikille

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 33 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!