RUNO_LIIKAHDUS_KIRSIKUNNAS
varitRuno

LIIKAHDUS – Runo kevään kynnyksellä

6,00 

Kevät etenee liikahduksin. Näitä liikahduksia todistavat ihmiset, mutta myös puut. Tämä on kevät-sarjamme toinen ajatustyötä vaativa runo, mutta runon kuulaus, keveys ja kauneus ilahduttaa jo ensilukemallakin. Oivalluksen riemua tarjolla runoon rohkeasti tarttuvalle!

Itse runo teemansa puolesta sopii kaikille. Se on ihastuttavan kuulas luontoruno. Modernin tyylinsä vuoksi se ei päästä lukijaansa helpolla.

Varastossa

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!