RUNO_VIHREA_KIRSIKUNNAS2
Runovarit

VIHREÄ – Runo puiden salaisesta työstä

6,00 

Kevät on täällä! Juhli kevättä tilaamalla keväisen vihreä runo täynnä hurmaavia aukeavia silmuja! Vihreä kevätrunomme ei oikein itsekään ymmärrä, missä vaiheessa maailman vihreys oikein pääsee salakavalasti hiipimään paikalle. Se on juureva kuvaus kevään yllätyksellisyydestä ja kaikki aistit täyttävästä elämän hälinästä. Runon on kirjoittanut Kirsi Kunnas.

Tämä runo sopii kaikille, eikä sisällä suurempia emotionaalisia tai yhteiskunnallisia kannanottoja. Runo on ilahduttava ja hyväntuulinen, mukavasti kiinni elämässä.

Varastossa

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!