Runo ylioppilaalle
Kuoho - Runo ylioppilaalle

KUOHU – Runo ylioppilaalle

6,00 

Tämä runo on Anna Elina Isoaron toisesta  runokokoelmasta Rakkautta ja vasta-aineita (2016). Ylioppilaalle annettavaksi ja lausuttavaksi sopivassa runossa kuvaillaan kirpeän makeaa hetkeä aikuisuuden kynnyksellä, valkolakin alla. Maailma avautuu nuoren edessä kuin heinäkuisen kuuma hiekkatie kauniin suomalaisen maaseudun keskellä. Yksi tienhaara vie tuonne, toinen tuonne. Ja tuolla olisi mäki, vaikea kiivetä. Runo on myönteinen ja kannustava, mutta välttää kuplivassa hetkessä myös liiallisen makeilun – onhan kyse ihan oikeista elämänvalinnoista.

Anna ylioppilalle ja muista sujauttaa sisään seteli! Ruksi kohta ”Ojennan runon itse” niin saat runon kirjekuoressa ja mukaan suljintarran.

Voit liittää runon myös osaksi Runokuuta tai Runovuotta. Kirjoita vain tilauksen kommenttikenttään, että toivot runojen kuukausi- tai vuositilauksen alkavan runolla KUOHU 🙂

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 43 (Tuote)Osastot: , , , ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!