Runo lapsille
avattava_painos5-1-of-28avattava_painos5-24-of-28avattava_painos5-17-of-28

KUURUPIILO – Runo, jossa veikeillään metsässä

6,00 

Runo, jossa veikeillään metsässä

Tämä lorumainen, rytmikäs runo on kirjoitettu lapsille, mutta viihdyttää myös aikuista lukijaa. Se on vekkuli ja hyväntuulinen tarina, vaikka siinä on myös jännittäviä vaiheita. Runon urhea kertoja ajautuu hurjaan seikkailuun metsässä ja kuinkas sitten käy? Ääneen luettuna se on hauska yhteinen retki.

Lähetitpä tämän runon lapselle tai aikuiselle, se ilahduttaa varmasti. Runo on Kirsi Kunnaksen käsialaa ja julkaistu vuonna 1991.

Tämä runo sopii lapsille

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 27 (Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!