21_KIRJAIMET
Runo lukemisesta - KirjaimetVihrea_avattu

KIRJAIMET – Runo, jossa lasketaan lukevien kirjoihin

6,00 

Tämä runo tavoittaa hetken, jossa sanojen maailma avautuu! Muodoltaan runo on leikkisä ja oivaltava ja tunnelmaltaan positiivinen. Ponnekkuudestaan huolimatta runo on myös herkkä ja eläytyy lapsen kokemusmaailmaan.

Tämä runo sopii kaikille, jotka rakastavat kieltä ja lukemista. Runo sopii annettavaksi myös perheisiin, joissa on pieniä lapsia.  Runo on merkityksellinen myös kaikille opetustehtävissä tai varhaiskasvatuksessa työskenteleville.

Kari Aronpuron runo on julkaistu vuonna 1986.

Tämä runo sopii kaikille, eikä sisällä suurempia emotionaalisia tai yhteiskunnallisia kannanottoja.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 20 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!