Runo, jossa kirjasto vie mennessään.
Runo lukemisesta - KirjastoVihrea_avattu

Lukeminen – Kirjasto

6,00 

Tämä vauhdikas ja moderni runo on suoranainen trilleri! Runo etenee vauhdilla ja tarjoaa koko ruumiissa tuntuvan elämyksen. Runo sopii kaikille ahkerille kirjastovierailijoille, jotka tietävät, kuinka hyllyjen välissä voi käydä…

Tämä runo ilahduttaa jokaista, joka on joskus tenhoutunut tarinan vietäväksi eikä jätä kylmäksi niitäkään, jotka malttavat iltaisin laittaa kirjanmerkin paikalleen ja sammuttaa valot nukkumaanenoaikaan. Koska runossa seikkaillaan kirjastossa, se on täsmäisku kaikille kirjojen parissa työkseen häärääville.

Runo ei ole mikään kädenlämpöinen lilluttelu vaan jytinää, rytinää ja paukahtelua. Tilaa tositarkoituksella kirjoja rakastavalle!

Tämä runo julkaistiin vuonna 2009.

Tämä runo sopii jokaiselle runoudesta pitävälle.Modernia runoutta Avattavalta.

Vain 4 varastossa

tuotetunnus (SKU) 19 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!