18_SORMENJALKIA
Runo lukemisesta - SormenjälkiäVihrea_avattusormenjalkia_runo

SORMENJÄLKIÄ – Runo, jossa kirja sytyttää

6,00 

Tämä runo on surumielinen, kaunis ja älykäs. Se on sekä rakkausruno että yksilön ylistys. Symboliikka ja vertauskuvien käyttö saavat lukijan ymmärryksen kihelmöimään.

Kirjoittaja rakastaa kirjoja ja merkkejä siitä, että niitä on luettu. Tämä runo sopiikin kaikille intohimoisille lukijoille ja antikvariaateissa kävijöille. Se on myös ihana lahja lukemista rakastavalle puolisolle tai ystävälle.

Runossa on kaipausta, muodon ja sisällön ymmärrystä sekä toisen ihmisen ainutlaatuisuuden ylistystä. Jokaiseen kirjaan jätetyt sormenjäljet tekevät niistä yksilöllisiä, ja entistä rakastetumpia.

Anna lahjaksi symboliikan ja kielen sekä kirjojen ystävälle, omalle rakkaalle tai tilaa itselle kirjanmerkiksi.

Runo on vuodelta 2012.

Runossa on romantiikkaa.

Vain 3 varastossa

tuotetunnus (SKU) 18 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!