Runo lukemattomista tarinoista.
Tarina_etuVihrea_avattu

TARINA – Runo lukemattomista kirjoista

6,00 

Tämä pohdiskeleva runo käsittelee tarinoiden merta, joka odottaa kirjahyllyssä lukijaansa. Runo on rauhallinen, jopa unenomainen ja kuljettaa lukijaansa hypnoottisesti. Hieman kaihoisa ja mystinen tunnelma houkuttelee esiin muistoja ja suorastaan ajaa selaamaan kirjahyllyä.

Runo on kannanotto lukemisen puolesta ja kaunis kuvaus kirjallisuuden merkityksestä. Siksi se sopii lahjaksi kirjoja ja hyviä tarinoita rakastavalle ja ehkä myös sille, joka on jo päättänyt luopua omasta kirjahyllystään. Erinomainen idea: liitä tämä runo kortiksi kirjalahjan oheen!

Tämä runo näki päivänvalon Minna Aution esikoiskokoelmassa Spiraali vuonna 2016.

OKPALLO_450

Vain 1 varastossa

tuotetunnus (SKU) 17 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!