WEB_ÄÄRIVIIVAT
Aariviivat_etuAariviivat_avattu

ÄÄRIVIIVAT – Runo kaikesta maailman rakkaudesta

6,00 

Kaunis ja herkkä runo kertoo maailman suurimmasta rakkaudesta. Ääneen lausuttuna tämä runo on liikuttanut monen kyyneliin ja lukiessakin silmäkulma kostuu hivenen. Runosta on luettavissa erityisesti rakkaus pientä lasta kohtaan, minkä vuoksi se sopii erityisen hyvin lahjaksi kastajaisiin tai muuten vain perheelle, jossa on pieniä lapsia.

Tyyliltään runo on ennemmin toteava kuin riemukas tai sentimentaalinen. Sen liikuttava voima kumpuaa horjahtamattomasta varmuudesta, jolla runon minä rakkauttaan kuvailee. Runo on Lassi Nummen ajaton klassikko ja se on julkaistu alunperin vuonna 1954 kokelmassa Tahdon sinun kuulevan.

OKPALLO_450

Varastossa

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!