Runo uudelle vauvalle
avattava_painos5-27-of-28avattava_painos5-9-of-28avattava_painos5-23-of-28avattava_painos5-22-of-28

SALAKIELI – Runo pienestä viestijästä

6,00 

Runo pienestä viestijästä

Tämä runo hämmästelee kaikkea ensimmäistä. Sen herkkiin sanakäänteisiin kätkeytyy lämpöä ja rakkautta uutta, pientä elämää kohtaan. Runo ei ole imelä eikä paatoksellinen, mutta ponnekkaasti ihmettelevä se on. Ääneen lausuttuna se herättää taatusti liikutusta, vaikka onkin pelkästään positiivinen.

Täsmävalinta odottaville äideille, lahjaksi varpajaisiin tuoreille isille, kastajaisiin, nimiäjäisiin ja muihin tilaisuuksiin, joissa onnitellaan uusia vanhempia.

Tämä Aale Tynnin klassikkoruno on julkaistu vuonna 1947.

OKPALLO_450

Vain 3 varastossa

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!