Runo uniselle rakkaalle
avattava_painos5-14-of-28avattava_painos5-8-of-28avattava_painos5-17-of-28

KERÄ – Runo uniselle rakkaalle

6,00 

Runo uniselle rakkaalle

Hetki ennen unta on ihana. Runo vangitsee suloisen arkisesti sen hellyyden, mitä viereen nukahtavaa rakasta kohtaan tuntee. Voiko suurempaa luottamuksen osoitusta olla, kuin antautua unen vietäväksi toisen syliin? Ja miten arkiseksi se hetki usein ajan saatossa muuttuu, kun iltoja vyöryy ohitse. Runon raameissa arkinen hetki näyttäytyy jälleen hellänä.

Lähetä omalle viereen nukahtajalle tai lahjaksi ihanalle pariskunnalle, uudelle tai jo pidempään toisiaan kädestä pitäneelle.

Runo on Ilpo Tiihosen käsialaa, kokoelmasta Eros, joka julkaistiin vuonna 2002.

Tässä runossa on romantiikkaa

 

Runossa on romantiikkaa.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 28 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!