24_ODOTTAMINEN
Rakkausruno - OdottaminenPunainen_avattu

ODOTTAMINEN – Rakkausruno hitaista viisareista

6,00 

Vastarakastuneiden aika kuluu eri tavalla kuin muiden ihmisten. Erossa aika matelee ja yhdessä se kiitää. Tämä runo kuvailee ja tuskastelee rakastavaisten aikaa.

Runon tapatumat sijoittuvat kaupunkiympäristöön, jossa urbaanin maailman arkiset ilmiöt liitetään rakastavaisten kohtaamisen odotukseen. Runossa esiintyvät muun muassa puiston puut, kadut sekä taksit.

Anna runo nuorelleparille, puolisolle, ihastukselle tai ystävälle. Runo on myös erinomainen hää- tai kihlajaislahja esimerkiksi kuohuviinipuollon tai kukkien kanssa ojennettavaksi.

Runo on kokoelmasta, joka julkaistiin vuonna 1976.

Tässä runossa on romantiikkaa

Runossa on romantiikkaa.

Varastossa

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!