24_SYLEILY_M
Syleily_etuPunainen_avattuavattava_painos5-8-of-28

SYLEILY – Rakkausruno, jossa luodaan muisto

6,00 

Tämä runo on niin intohimoinen ja tunnetta täynnä, että heikompia hirvittää! Runossa rakkaus ja pelko sen menettämisestä maailman pyörteisiin ovat yhtä aikaa läsnä. Ajatus saavutetun onnen menettämisestä saa aikaan tunnelatauksen, jota kohti jokaisen meistä olisi hyvä silloin tällöin hakeutua. Runo on tunnetun ja rakastetun Lassi Nummen kirjoittama.

Tilaa runo rakkaudesta itsellesi viemään jalat alta, puolisolle tai ihastukselle sytyttämään hetki tai ystävälle iloiseksi piritykseksi.

ROMANSSIPALLO_450

 

Vain 2 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!