Runo ikävästä
avattava_painos5-2-of-28avattava_painos5-8-of-28

YÖTAIVAS – Rakkausruno kiihkeästä ikävästä

6,00 

Runo kiihkeästä ikävästä

Tämä runo on huumaava ja syvin värein maalattu kuvaus ikävästä. Runo sykkii rytmikkäästi kuin nuori sydän, joka kaipuusta värisee. Muisteleva tunnelma on kuitenkin rauhallinen, sillä runon minä on jo päässyt takaisin syliin.

Tämä runo kuuluu kaukana asuvan rakkaan postiluukkuun. Se lohduttaa ja muistuttaa, että ikävä päättyy joskus. Runo sopii myös jokaiselle, joka on joskus tuntenut ikävää rakastaan kohtaan – vaikka sitten naapurihuoneeseen.

Runo on vuodelta 1924.

Tässä runossa on romantiikkaa

 

Runossa on romantiikkaa.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 23 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!