RAKKASURUNOT2
tuote3avattava_painos5-18-of-28avattava_painos5-16-of-28

Rakkausruno joka kuukausi vuoden ajan

65,00 

Ystävänpäivätarjous! Tilaa 8.2. mennessä ja ensimmäisen runon mukana toimitetaan 100 gramman paketti Mokkamestareiden Ystävänkahvia <3

Tässä se on: täydellisin ja romanttisin lahja pariskunnalle, jolla on roinaa jo riittävästi. Anna lahjaksi romantiikkaa koko vuodeksi eli runoja, jotka sitovat yhteen kiireisen arjen keskellä. Mikä on ihanampi tapa pysähtyä kerran kuukaudessa, kuin lukea yhdessä rakkausruno ja viettää pieni hetki kaksin. Tämä on täydellinen lahja kihla- tai hääparille, muuten vain ihanalle pariskunnalle tai omalle puolisolle.

Jos ostat rakkausrunopakettimme häälahjaksi, voit tilata ensimmäisen runon myös itsellesi ojennettavaksi – ja ehkä myös lausuttavaksi? Suosittelemme lausumista! Ensimmäinen runo tähdätään hää- tai kihlajaispäivään ja viimeinen ensimmäiseen vuosipäivään. Kerro päivämäärä tilauksen viestikentässä.

Rakkausrunovuosi ei tee hallaa kenellekään, romantikko tilaa sen myös itseä ilahduttamaan. Runoja saapuu vuoden aikana yhteensä 13.

Runot sopivat myös samaa sukupuolta oleville pareille. Lisää kommenttikenttään halutessasi tieto, niin osaamme välttää runoissa esimerkiksi sulhasia tai morsiamia 🙂
Lisätietoja romanttisesta lahjasta saat osoitteesta info@avattava.fi

Varastossa

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen.  Postikulut kuuluvat hintaan.

Runot lähetetään vastaanottajille postitse jokaisen kuun ensimmäistä perjantaita edeltävänä torstaina.

Anna jotakin avattavaa!