photo-1440847899694-90043f91c7f9
TUOTEKUVApallo2tuote1

Rakkaus – haave

Tämän runon teema on rakkaus ja siitä on poimittu yksi sana: haave.

Tämä rakkausruno sopii perinteisestä, haaveellisesta runoudesta pitävälle. Lyhyt, mutta ytimekäs ja tunnetta täynnä! Lähetä tämä runo hänelle, joka sytyttää sydämeesi laulun. Me toimitamme rakkausrunon armaasi kotiin ystävänpäiväksi. Hinta sisältää postimaksun.

Runo on A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu laadukas paperi, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runoon lähettäjän nimen. Mikäli haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, määritä verkkokaupassa vastaanottajan tilalle oma osoitteesi ja kirjoita lisätietokenttään, että aiot antaa runon itse. Emme silloin liimaile siihen postimerkkejä vaan lähetämme sen sinulle erillisessä kuoressa.

Osasto:

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Rakkaus – haave”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.