Onnitteluruno nuorelle Saappaat

Saappaat – Runo mukaan pakattavaksi

6,00 

Tämä runo tuo hymyn huulille ja antaa aivoille kourallisen pähkinöitä purtavaksi. Samalla se pistää pohtimaan arkea aivan uudesta näkökulmasta.

Nuoret valmistuvat ja lennähtävät maailmalle. He tarvitsevat saappaat, joilla elämän polkuja tallata ja repun, johon on sullottuna muutama viisaus elämän varalle. Tämä runo lisää reppuun pari viisautta lisää ja tarjoaa pohdittavaa pidemmäksikin aikaa.

Runo sopii oivallisesti onnittelurunoksi valmistuvalle nuorelle – mutta myös kenelle tahansa muulle muistutukseksi elämän seikkailullisuudesta ja matkan merkityksestä ennen päämäärään saapumista.

Runo sopii hyvin myös uudenvuoden tervehdykseksi 🙂 Tutustu myös runoon PÄÄTÖS.

Tämä runo on Kari Hotakaisen käsialaa ja vuodelta 1987.

Tämä runo sopii kaikille, eikä sisällä suurempia emotionaalisia tai yhteiskunnallisia kannanottoja.

Varastossa

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoren sisälle lähettäjän nimen muodossa ”Runon sinulle lähetti ”Nimi””. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!