ystava_tulppaani
AvattavaOy_helmi2017-1911RakkausrunoAvattavaOy_talvi2017-1928Mokkamestarit_Avattava

Runo ja Mokkamestareiden Ystävänkahvi

9,90 

Mikä on tuo ihana, paahteinen ja vienon makea tuoksu! Se on seuraava runolähetyksesi. Avattava ryhtyi yhteistyöhön tamperelaisen kuumien kuppien ja höyryävien hetkien asiantuntijan, Mokkamestareiden, kanssa 🙂

Lähetä runo sekä 100 gramman paketti vaaleapaahtoista, karamellilla maustettua Ystävänkahvia! Kahvipaketti ja runo toimitetaan kirjeenä tilausta seuraavana maanantaina tai keskiviikkona tai haluamanasi päivänä.

Alasvetovalikossa suosikit SINÄ ja YSTÄVÄ. Voit kuitenkin valita minkä tahansa valikoiman runoista kirjoittamalla runon avainsanan kommenttikenttään tilausta tehdessäsi.

Tilattavissa myös kahvilla terästetty Iloinen RunokuuRunovuosi ja Rakkausrunovuosi.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin sekä juhlapäivinä niihin kohdistetusti.

Mokkamestareiden Ystävänkahvin paahtoaste on 1/5. Ainesosat: Kahvi ja aromit. Valmistusohje: Valmista maustekahvi sellaisenaan niin saat parhaan tuloksen. Annostussuositus: yksi kahvimitta kuppia kohden. Säilytysohje: Avaamaton pakkaus säilyy parasta ennen merkintään asti, käytä avattu pakkaus noin 3 viikon kuluessa. Säilytys viileässä, kuivassa ja valolta suojattuna. Mokkamestareiden maustekahvit ovat sokerittomia ja laktoosittomia.

Hintaan sisältyy 2,10 e postimaksu.

Anna jotakin avattavaa!

Lisätiedot

Runo

SINÄ, YSTÄVÄ