Kuva: Joanna Kosinska on Unsplash
Avattavan jouluinen runokuuAvattavan runoista koostuva joulukalenteriAvattavan joulurunot

Runokuu – Joulukalenteri

20,00 

Anna runojen johdattaa jouluun! Tilaa itselle tai läheisellä neljä runoa, joissa joulu hiipii, ryntää ja matelee luokse. Runoja on mukava lukea yhdessä joulun alla tai vaikka jouluaattona. Tämä lahja kutsuu luokse sen oikean joulun.

Joulukalenteri on tilattavissa 19. joulukuuta asti. Neljä runoa toimitetaan perille perjantaisin, alkaen 1.12. Mikäli joulukalenterisi alkaa aivan joulun alla valitsemme seuraavat kolme runoa uuteen vuoteen ja talveen sopiviksi.

Muista myös yksittäiset joulurunot.

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Joulurunokuu alkaa aikaisintaan 2.12. ja viimeistään 23.12. Jos runokuu ulottuu joulun yli, jatkuu se joulun jälkeen talvirunoilla.

Anna jotakin avattavaa!