RUNOKUU_KESÄ
avattava_painos5-18-of-28avattava_painos5-23-of-28avattavarunot2016-5-of-13

Runokuu KESÄ – Neljä kesärunoa postissa

20,00 

Kesäinen Runokuu on täällä! Kesään kuuluvat tietysti linnunlaulu, kukkaset, rakkaus ja ruoho! Tilaa vaikka tuttavan mökille ilahduttamaan ja herkistämään mielen kesän ainutlaatuisille hetkille.

Runokuu maksaa 20 euroa ja se sisältää 4 suomalaista runoa toimitettuna vastaanottajan postilaatikkoon neljänä peräkkäisenä perjantaina. Viikonloppu on muutenkin juhlan paikka, mutta runolla aloitettu viikonloppu on aivan oma juttunsa.

Varastossa

(Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Runokuun runot (4 kpl) postitetaan neljänä peräkkäisenä keskiviikkona ja ne ovat perillä torstaina tai perjantaina. Runokuu on hyvä tapa nauttia itse runoudesta ja tutustua uusiin runoilijoihin sekä oiva lahjaidea kenelle tahansa. Kirjoita viestikenttään, jos haluat Runokuun alkavan jolloinkin muulloin kuin seuraavana perjantaina.

Anna jotakin avattavaa!