Avattava Runokuu keväästä
Avattava-runot osoitteessa avattava.fiavattava_painos5-18-of-28

Runokuu KEVÄT – Neljä kevätrunoa postissa toimitettuna

20,00 

Keväinen runokuu on taas täällä! Runokuu johdattelee kohti kevään valoilmiöitä, aukeavia silmuja, jäistä vapautuvia puroja ja maan tuoksua. Runokuu koostuu neljästä runosta, joissa kuvaillaan kevään vaiheita: ihastellen ja kevään hitautta vihastellen. Tilaa itselle tai ystävälle ja anna kevään tulla luoksesi myös sanojen muodossa. Runokuu sisältää neljä runoa valikoimasta VALO, HÄMMÄSTYNYT, LIIKAHDUSLUOMISTUSKA ja LAULU.

Runokuu maksaa 20 euroa ja se sisältää 4 suomalaista runoa toimitettuna vastaanottajan postilaatikkoon neljänä peräkkäisenä perjantaina. Viikonloppu on muutenkin juhlan paikka, mutta runolla aloitettu viikonloppu on aivan oma juttunsa.

Varastossa

(Tuote)Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Runokuun runot (4 kpl) postitetaan neljänä peräkkäisenä keskiviikkona ja ne ovat perillä torstaina tai perjantaina. Runokuu on hyvä tapa nauttia itse runoudesta ja tutustua uusiin runoilijoihin sekä oiva lahjaidea kenelle tahansa. Kirjoita viestikenttään, jos haluat Runokuun alkavan jolloinkin muulloin kuin seuraavana perjantaina.

Anna jotakin avattavaa!