Runokuu Rakkaus
avattava_painos5-18-of-28avattava_painos5-8-of-28Runokuu rakkaus

Runokuu – Rakkaus

20,00 25,00 

Ystävänpäivälähetykseen on nyt mahdollista ostaa mukaan paketillinen Mokkamestareiden Ystävänkahvia!

Jos etsit lahjaa puolisolle, tyttöystävälle, poikaystävälle, kihlaparille, hääparille tai vuosipäivää viettävälle olet löytänyt oikeaan paikkaan! Rakkausrunokuu maksaa 20 euroa ja se sisältää 4 rakkausrunoa toimitettuna vastaanottajan postilaatikkoon neljänä peräkkäisenä perjantaina. Viikonloppu on muutenkin juhlan paikka, mutta rakkausrunolla aloitettu viikonloppu on aivan oma juttunsa.

Rakkausrunolla on suuri voima. Se herättää aistit, nostaa tunteet pintaan ja tekee päivästä erityisen.

Vinkki! Tilaa rakkausrunokuu lahjaksi hääparille ja sen lisäksi yksi rakkausruno itsellesi kotiin toimitettuna. Voit antaa juhlassa runon käteen ja kertoa, että lisää on tulossa! Rakkaus ei lopu juhlapäivään. Runot häihin ja kihlajaisiin löydät täältä.

ROMANSSIPALLO_450

Poista

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Runokuun runot (4 kpl) postitetaan neljänä peräkkäisenä keskiviikkona ja ne ovat perillä torstaina tai perjantaina. Runokuu on hyvä tapa nauttia itse runoudesta ja tutustua uusiin runoilijoihin sekä oiva lahjaidea kenelle tahansa. Kirjoita viestikenttään, jos haluat Runokuun alkavan juuri tiettynä perjantaina.

Anna jotakin avattavaa!

Lisätiedot

Kahvilla vai ilman?

KAHVILLA, ILMAN KAHVIA