RUNOKUU_TALVI
AvattavaOy_talvi2017-1864AvattavaOy_talvi2017-1860

Runokuu – Talvi

20,00 

Talvinen Runokuu koostuu neljästä runosta, joissa eletään vahvasti talvessa. Runoissa esiintyvät lumihanki, siniset illat, luistavat ladut ja lämmin tupa. Runohetket avaavat uusia näkökulmia talveen ja piristävät vastaanottajaa hämärinä päivinä.

Runokuu maksaa 20 euroa ja se sisältää 4 suomalaista runoa toimitettuna vastaanottajan postilaatikkoon neljänä peräkkäisenä perjantaina. Viikonloppu on muutenkin juhlan paikka, mutta runolla aloitettu viikonloppu on aivan oma juttunsa.

Varastossa

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Runokuun runot (4 kpl) postitetaan neljänä peräkkäisenä keskiviikkona ja ne ovat perillä torstaina tai perjantaina. Runokuu on hyvä tapa nauttia itse runoudesta ja tutustua uusiin runoilijoihin sekä oiva lahjaidea kenelle tahansa. Kirjoita viestikenttään, jos haluat Runokuun alkavan juuri tiettynä perjantaina.

Anna jotakin avattavaa!