Avattava Runokuu
avattava_painos5-16-of-28avattavarunot2016-5-of-13

Runokuu – Runo postissa neljänä perjantaina

20,00 

Runokuu kestää neljä viikkoa. Lähetämme joka perjantaiksi yhden runon ilmoittamaasi osoitteeseen. Vastaanottaja saa tarkkailla elämän tuulia runojemme tarjoamien kieli- ja mielikuvien kautta. Runokuun runot ovat yleisesti kaikille sopivia ja avaavat uusia näkökulmia arkeen ja elämään. Tässä Runokuussa valitsemme runot ajankohdan mukaan ja runoja saattaa olla mukana mistä tahansa teemasta!

Tutustu myös teeman ympärille rakennettuihin Runokuihin.

Runokuussa runon yksittäishinta on edullinen.

Tuotekuvaus

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Runokuun runot (4 kpl) postitetaan neljänä peräkkäisenä keskiviikkona ja ne ovat perillä torstaina tai perjantaina. Runokuu on hyvä tapa nauttia itse runoudesta ja tutustua uusiin runoilijoihin sekä oiva lahjaidea kenelle tahansa. Kirjoita viestikenttään, jos haluat Runokuun alkavan juuri tiettynä perjantaina.

Anna jotakin avattavaa!