RUNONIPPU
avattava_painos5-18-of-28avattava_painos5-16-of-28avattava_painos5-24-of-28

Runonippu – Neljä vapaavalintaista runoa

15,00 

Käytkö yhtenään kekkereissä ja huomaat alituiseen, että sinulta uupuu kortti ja värssy? Tilaa silloin runonippu! Toimitamme sinulle kirjekuoressa neljä valitsemaasi runoa. Tämä kätevä keksintö pelastaa jokaisen juhlahetken. Ojentelet vain povitaskusta suomalaista sanataidetta ja otat vastaan kehut. Avattava takaa, että saat niitä.

Runonippu lähetetään suoraan tilauksen tekijän osoitteeseen. Se sisältää neljä tilaajan itse valitsemaa runoa. Kirjaa runot nimillä siihen varattuun kenttään. Yksittäisen runon hinta on Runonipussa 3,75 euroa.

Merkitse valitsemasi runot tilauksen vapaaseen viestikenttään tuotetunnuksen mukaan: 12,12,1 ja 15 tai avainsanalla PÄÄTÖS, IHANUUS, SILTA ja HYMY. Voit myös kirjoittaa MYSTEERI, jolloin valitsemme runot puolestasi ja saat jotain mystisen ihanaa! Tai sitten voit kuvailla tilaisuuksia: kolmet häät ja yhdet hautajaiset.

MODERNIPALLO_450 OKPALLO_450 ROMANSSIPALLO_450

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Runonippu lähetetään suoraan tilauksen tekijän osoitteeseen. Se sisältää neljä tilaajan itse valitsemaa runoa. Yksittäisen runon hinta on Runonipussa 3,75 euroa.

Avattava-runo on  A4-kokoinen painettu ja kirjekuoreksi taiteltu suomalaisen runoilijan kirjoittama runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen ja voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Jos haluat  ojentaa runon itse, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat postitse lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita niin kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan. Runolähetykset maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Anna jotakin avattavaa!