Runovuosi tuo runon postilaatikkoon aina kuun ensimmäisenä perjantaina.
Runokuu rakkausavattava_painos5-16-of-28avattavarunot2016-5-of-13

Runovuosi – Runo postissa kerran kuussa vuoden ajan

65,00 

Ystävänpäivätarjous! Tilaa 8.2. mennessä ja ensimmäisen runon mukana toimitetaan 100 gramman paketti ihanaa Mokkamestareiden Ystävänkahvia <3

Runo löytää kotiin! Runovuosi tuo vastaanottajan postilaatikkoon vuoden aikana 13 suomalaista runoa eri vuosikymmeniltä ja vuosisadoilta. Runo saapuu postissa jokaisen kuukauden ensimmäisenä perjantaina. Runot valitaan siten, että ne linkittyvät mahdollisimman hyvin vuodenaikaan tai muuhun ajankohtaiseen teemaan. Runovuosi tarjoaa oivaltavan katsauksen suomalaiseen sanataiteeseen ja voi auttaa löytämään uusia suosikkirunoilijoita. Runot ilahduttavat pitkin vuotta, tarjoten suuria tunteita, elämyksiä ja uusia näkökulmia arkeen.

Runovuosi sopii mainiosti myös esimerkiksi syntymäpäivä tai valmistujaislahjaksi! Voit halutessasi tilata ensimmäisen runon omaan kotiosoitteesi ja ojentaa sen juhlassa. Runovuoden loput runot lähetetään suoraan vastaanottajalle. Mainitse tämä kommenttikentässä.

Tämä runo sopii kaikille

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen.  Postikulut kuuluvat hintaan.

Runovuoden runot (13 kpl) lähetetään vastaanottajille postitse jokaisen kuun ensimmäistä perjantaita edeltävänä keskiviikkona.

Anna jotakin avattavaa!