avattava_hehkulamppu_web
AvattavaOy_talvi2017-1867AvattavaOy_talvi2017-1864

HEHKULAMPPU – Runo talvisen talon biosfääristä

6,00 

Runo talvisen talon biosfääristä

Tämä luminen runo pistää aivosolut liikkeelle. Yhdessä hetkessä se kuljettaa meidät tuhansien vuosien taakse, pitkälle evoluutiohistoriaan ja pistää kyseenalaistamaan jopa oman olemassaolomme tarkoitusperiä. Olemmeko me kaikki vain itseään toistavaa DNA-rihmaa? Arktisessa ilmastossa jokainen elävä olento toteuttaa itseään parhaiden taitojensa mukaisesti.

Tämä runo sopii ihmiselle, jotka nauttivat älyllisestä haasteesta. Ehkä myös suvun biologille tai insinöörille? Kuka tahansa runon lukija nauttii kirjoittajan taidosta rakentaa kokonainen maailma, sen  historia, nykyhetki ja tulevaisuus vain muutamassa tekstikappaleessa.

Runo on kirjoitettu vuonna 2013!
Tämä runo sopii kaikille

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 40 (Tuote)Osastot: , ,

Tuotekuvaus

Avattava on  A4-kokoinen, kauniisti painettu ja kirjekuoreksi taiteltu runo, joka lähetetään vastaanottajalle postitse. Runot ovat suomalaisten runoilijoiden kirjoittamia. Voit lisätä kassalla tilaukseen oman tervehdyksesi. Kirjoitamme runokuoreen lähettäjän nimen. Jos haluat mieluummin ojentaa runon kuin lähettää sen, laita rasti ruutuun ”Ojennan runon itse”. Lähetämme silloin runon sinulle kirjekuoressa. Jos haluat myös toiselle lähettämäsi runon menevän perille kirjekuoressa, kirjoita toiveesi kommenttikenttään. Yhteen tilaukseen voi kuulua monta runoa eri osoitteisiin. Postikulut kuuluvat hintaan.

Anna jotakin avattavaa!