Avattava tuo runon ihmisen luokse

Runo on ihmeellinen asia. Säkeisiin on kätketty uusi näkökulma arkiseen asiaan, pieniä oivalluksia, suurten tunteiden hulluus. Ongelma on siinä, että oikean runon löytäminen oikealla hetkellä on kutakuinkin mahdotonta ja suuri osa runoista on…kehnoja. Siksi on Avattava!

Avattava kerää maailmasta hyvät runot ja lähettää niitä kaikkialle, minne vain posti kulkee. Näiden runojen tehtävä on kertoa rakkaudesta, lohduttaa surevaa, houkutella esiin hymy. Toisaalta niiden tehtävä on hämmentää, sekoittaa ajatuksia ja mahdollistaa uusien ideoiden versoaminen.

Haluamme tukea runoutta ja runoilijoita ja tuoda runot lähemmäs ihmisiä digitaalisessa maailmassa. Avattava tarjoaa myös tuntemattomille runoilijoille tai heille, joilla on pöytälaatikossaan yksi ainoa hyvä runo, mahdollisuuden tulla julkaistuksi.

Ostitpa runon itselle tai ystävälle, syystä tai ihan muuten vain, me lähetämme hyvän runon kauniissa paketissa suoraan kotiin.

Kädet kaiken takana

Saara TöyssySaara Töyssy - Avattava Oy
saara@avattava.fi
050 337 0921

Avattavan konsepti pälkähti päähäni syksyllä 2015, kun halusin itse löytää mukavan tavan tutustua suomalaiseen runouteen. Minuun voi ottaa yhteyttä! Voi! Päivisin puuhaan yritysviestintää sekä ideoin asioita.

Twitter @hurvittelu
Suosikkirunoilijani: Kirsi Kunnas, Ilpo Tiihonen ja Kari Hotakainen

Anna jotakin avattavaa!