Palvelut

varitRuno lahjaksi

Tilaa runo lahjaksi nimipäivänä, syntymäpäivänä tai muulla merkkihetkellä! Voit tilata yhden runon tai sarjan runoja. Esimerkiksi yhden runon kuukaudessa. Runotilaus on ihana ylioppilas- tai häälahja – se tuo taikaa ja merkitystä arkeen.

Runo toimii myös erinomaisena korttina muun lahjan kanssa. Runon takakannessa on hyvää tilaa kirjoittaa onnentoivotuksia ylioppilaalle, hääparille tai kummitytölle. Voit tilata runon kotiin itsellesi ja liittää sen itse lahjaan tai lähettää runon suoraan vastaanottajalle, jolloin kirjoitamme nimesi lähettäjäksi runoon.

Runokuu – neljä runoa postissa

Tee runoudesta osa arkipäivääsi! Tilaa itsellesi hykerryttävä runohetki, joka pysäyttää viikon kiiret. Runokuu-tilauksessa toimitamme sinulle runon aina perjantaisin. Aloita viikonloppu lyyrisellä hetkellä.

Tutustu teemoitettuihin runotilauksiin täällä. 

Runot häihin – ja muihin korkeisiin hetkiin

Avattava toimittaa sopivan nipun runoja juhlaan kuin juhlaan. Korvaa paikkakortit häissä Avattavan runoilla ja tee juhlastasi runollisen kaunis! Vieraat saavat kotiinsa kukin rakkausrunon, jota voi lukea uudelleen ja uudelleen häähumun jo haihduttua.

Runojen jälleenmyynti

Ota Avattava-runot kirjakauppaan, kukkakauppaan, lahjatavaraliikkeeseen, kahvilaan tai muuhun kauppaan myyntiin. Runomme ovat erinomainen lisä mihin tahansa myynnissä olevaan tuotteeseen. Samalla tuet kotimaista kulttuuria ja sanataidetta.

Täältä löydät jälleenmyyjämme.

Mittatilausruno

Meillä on hyvät yhteydet runoilijoihin, joiden kynä ei pelkää haasteita. Teetä kauttamme runo merkkihetkeen!

Runo tuo hyvää oloa!

Runo ravistaa hereille tähän hetkeen. Paranna yhteisön kuin yhteisön hyvinvointia tilaamalla runo.

Anna jotakin avattavaa!