Avattava myy ihania runohetkiä!

Runohetki – yksittäinen runotervehdys

Tilaa runo lahjaksi nimipäivänä, syntymäpäivänä tai muulla merkkihetkellä! Runohetki on kuusi euroa maksava runotervehdys, jonka Avattava toimittaa perille postitse. Postikulut sisältyvät hintaan.

Runo toimii myös erinomaisena korttina muun lahjan kanssa. Runon takakannessa on hyvää tilaa kirjoittaa onnentoivotuksia ylioppilaalle, hääparille tai kummitytölle. Voit tilata runon kotiin itsellesi ja liittää sen itse lahjaan tai lähettää runon suoraan vastaanottajalle, jolloin kirjoitamme nimesi lähettäjäksi runoon.

Runokuu – neljä runoa postissa

Runokuu on mukava tapa muistaa läheisiä. Toimitamme runon neljänä peräkkäisenä perjantaina postitse. Runokuuhun valitaan ajankohtaisia runoja, mutta saatavilla on myös Runokuita eri teemoilla, esimerkiksi Runokuu Lukeminen tai Runokuu Puutarha.

Runokuu on ihana lahja myös itselle. Tee runoudesta osa arkipäivääsi! Tilaa itsellesi hykerryttävä runohetki, joka pysäyttää viikon kiiret. Runokuu-tilauksessa toimitamme sinulle runon aina perjantaisin. Aloita viikonloppu lyyrisellä hetkellä.

Tutustu teemoitettuihin runotilauksiin täällä

Runovuosi – runo kerran kuussa vuoden ajan

Runovuoden aikana postilaatikkoon tipahtaa runo kerran kuussa 13 kuukauden ajan! Tilaus alkaa toivottuna ajankohtana tai automaattisesti tilauksesta seuraavana keskiviikkona (lähetyspäivä) . Tämän jälkeen runo lähtee matkaan aina kuun ensimmäisenä keskiviikkona. Pyrimme sisällyttämään tilauksiin aina tuoreimmat ja ajankohtaisimmat julkaisut.

Runot häihin – ja muihin korkeisiin hetkiin

Avattava toimittaa sopivan nipun runoja juhlaan kuin juhlaan. Korvaa paikkakortit häissä Avattavan runoilla ja tee juhlastasi runollisen kaunis! Vieraat saavat kotiinsa kukin rakkausrunon, jota voi lukea uudelleen ja uudelleen häähumun jo haihduttua. Tutustu juhlarunoihin!

Runojen jälleenmyyjäksi?

Ota Avattava-runot kirjakauppaan, kukkakauppaan, lahjatavaraliikkeeseen, kahvilaan tai muuhun kauppaan myyntiin. Runomme ovat erinomainen lisä mihin tahansa myynnissä olevaan tuotteeseen. Samalla tuet kotimaista kulttuuria ja sanataidetta.

Täältä löydät jälleenmyyjämme


Tästä pääset jälleenmyyjien infosivulle

Anna jotakin avattavaa!